با سلام دوستان امروز برای طعم دارکردن و خوشمزه شدن غذاها رب فلفل تند درست خواهیم کرد
که برای همیشه در منزل فلفل داشته باشیم.
1- پس از شستن و خشک کردن فلفلها تخم ه ها را جدا کرده
2- و وقتی همه را تمیز برش دادیم و تمیز کردیم
3- به همراه یک لیوان کوچ آب می گذاریم که کمی بپزد
4- و بعد از پختن از قابله درآورده می گذاریم خنک شود
5- سپس در مخلوط کن ریخته
6- و خوب له می کنیم.
7- مواد آماده شده را در ظرفی ریخته و به همراه مقداری نمک می پزیم.
8- وقتی کاملا آب رب تمام شد
9- رب ما آماده هست تا در ظرف مناسب ریخته و نگهداری کنیم
در ضمن حتما روی این رب روغن زیتون یا روغن مایع بریزی که خراب نشود.
و یکی هم اینکه این رب مثل رب گوجه زیاد سفت نمی شود و تقریبا رب شلی می باشد
غلظتش بیشتر از سس قرمز می باشد.
عزیزم وبلاگتون بی نظیر موفق ومانا باشی در زیر سایه ایزد ممنان
سلام نظر لطفتون خیلی ممنون که نظر دادی و خوشحالم که راضی هستید.