با سلام دوستان امروز با هم بادمجان را فریز خواهیم کرد که در هر زمان نیاز داشته باشیم استفاده کنیم.
پس از پوست کندن و شستن و خرد کردن به شکل دلخواه بادمجانها
1- در تابه به مقدار خیلی کم روغن ریخته
2- بادمجانها رو ریخته
3- مقداری نمک اضافه کرده
4- و به مقدار خیلی کم تفت می دهیم نه سرخشون می کنیم و نا خام یک حدی ما بین این دو
و بعد در ظرف یا کیسه فریزر فریز می کنیم برای زمانی که دسترسی به بادمجان نداریم و نیاز داریم
مثلا کشک بادمجان و غیره
سلام من یک آقا هستم ونسبتا مسن و سالیان طولانی در شهر سیدنی استرالیا تنها زندگی میکنم امروز مثل همیشه جهت کمک گرفتن برای درست کردن غذا سراغ گوگل و یوتیوب رفتم که به نوشته ها و عکس شما برخورد کردم که با یک نمونه خانم نجیب ایرانی بر خوردم و نوشته شما و عکس شما متفاوت با محیط اطراف من بود لطفا به زبان ساده برای تهیه غذاهای ایرانی مطلب برای من ارسال کنید