ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.
ev yemake  - غذاهای خانگی

ev yemake - غذاهای خانگی

خط نوشتم تا بماند یادگار من نمانم خط بماند یادگار /دوستان کلیه عکسها متعلق به خودم می باشد از این رو کپی برداری از آنها نیز مجاز است. / مدعی نیستم که همه چیز ها رو بلدم بلکه هر چیزی را که یاد گرفتم با دوستام سهیم می شوم. لطفا نظر بدید. و راهنمایی کنید.

شیرینی مرنگ یا شیرینی پفکی

با سلام دوستان امروز با هم شیرینی مرنگ و یا شیرینی پفکی درست خواهیم کرد. 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم 

 

 

 

1- سفیده تخم مرغ دو عدد 

 

2- شکر یک استکان یا 125 گرم 

 

3- وانیل یک قاشق چایخوری 

 

4- رنگ خوراکی مجاز 

 

5- پودر پسته جهت تزیین.  

 

طرز تهیه  

 

 

 

 

1- سفیده تخم مرغ را در ظرفی ریخته  

 

2- شکر را اضافه کرده 

 

3- با هم مخلوط می کنیم. 

 

4- روی قوری یا ظرف آب جوش قرار داده 

 

5- به روش بن ماری شکر را حل می کنیم. 

 

6- در این مرحله باید تند تند هم زد که شکر در تخم مرغ حل شود و سفیده نپزد.  

 

 

 

7- بعد از حل کردن شکر مواد را در کاسه همزن برقی ریخته 

 

8- وانیل  

 

9- و رنگ را اضافه می کنیم 

 

10- اگر احساس کردید رنگتان کم شده دوباره می توانید رنگ اضافه کرده و شروع به همزدن کنید. 

 

11- وقتی به این شکل دراومد 

 

12- مواد شیرینی را در قیف ریخته 

 

13-و در سینی که کاغذ روغنی گذاشتم به هر شکلی که دوست داشتیم با قیف بامیه می تواینم شکل بدهیم. 

 

14-در فر به مدت 20 دقیقه با حرارت 100 درجه  قرار می دهیم. 

 

15- بعد از سپری شدن زمان معین شیرینی آماده شد. 

 

دقت کنید که اگر درجه حرارت زیاد و زمان پخت کمتر باشد شیرینی ها ترک بر می دارند.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نوش جانتان 

 

 

 

 

 

نظرات 1 + ارسال نظر
sahar سه‌شنبه 24 شهریور 1394 ساعت 14:29 http://site02.orq.ir/

لحظه هاتون زعفرونی ، نیلوفرگونه و قشنگ
98618

سلام سحر جان - ممنونم که به ما سر زدی عزیز

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد