با سلام دوستان امروز با هم شیرینی مرنگ و یا شیرینی پفکی درست خواهیم کرد.
مواد لازم
1- سفیده تخم مرغ دو عدد
2- شکر یک استکان یا 125 گرم
3- وانیل یک قاشق چایخوری
4- رنگ خوراکی مجاز
5- پودر پسته جهت تزیین.
طرز تهیه
1- سفیده تخم مرغ را در ظرفی ریخته
2- شکر را اضافه کرده
3- با هم مخلوط می کنیم.
4- روی قوری یا ظرف آب جوش قرار داده
5- به روش بن ماری شکر را حل می کنیم.
6- در این مرحله باید تند تند هم زد که شکر در تخم مرغ حل شود و سفیده نپزد.
7- بعد از حل کردن شکر مواد را در کاسه همزن برقی ریخته
8- وانیل
9- و رنگ را اضافه می کنیم
10- اگر احساس کردید رنگتان کم شده دوباره می توانید رنگ اضافه کرده و شروع به همزدن کنید.
11- وقتی به این شکل دراومد
12- مواد شیرینی را در قیف ریخته
13-و در سینی که کاغذ روغنی گذاشتم به هر شکلی که دوست داشتیم با قیف بامیه می تواینم شکل بدهیم.
14-در فر به مدت 20 دقیقه با حرارت 100 درجه قرار می دهیم.
15- بعد از سپری شدن زمان معین شیرینی آماده شد.
دقت کنید که اگر درجه حرارت زیاد و زمان پخت کمتر باشد شیرینی ها ترک بر می دارند.
نوش جانتان
لحظه هاتون زعفرونی ، نیلوفرگونه و قشنگ
98618
سلام سحر جان - ممنونم که به ما سر زدی عزیز